Nieuws

Beste mensen,

Van 23 februari tot 23 maart ben ik in Taiwan op familiebezoek. De praktijk is daarom dan gesloten. Op 26 maart zal de praktijk weer haar deuren openen. Indien u vragen heeft gedurende deze periode of een afspraak wilt maken, dan kunt u dit uiteraard nog steeds doen via de mail of whatsapp.

Het is op dit moment ook erg druk in de praktijk. In de komende weken voordat ik naar Taiwan ga, zijn er nog maar enkele plekken vrij. Om betere resultaten te boeken met de behandelingen en in verband met continuiteit, wil ik deze data vrij houden voor cliënten die op dit moment een behandeling ondergaan. Dit betekent dat ik voor de aankomende weken geen nieuwe cliënten kan inroosteren. Indien u een acuut probleem heeft, gaat u dan alstublieft (tijdelijk) op zoek naar een andere therapeut. Ik kan weer nieuwe cliënten inplannen vanaf 26 maart.

Mijn excuus voor het ongemak.

 

 

Nieuwe tarieven in 2019:

Acupunctuur                                                                           50,00
Combinatie Acupunctuur + Cupping/Guasha          €65,00


 

Vergoeding

Bij een aanvullende verzekering vergoeden de meeste zorgverzekeraars deze behandeling (geheel of gedeeltelijk). Het is raadzaam zelf bij uw zorgverzekeraar te informeren in hoeverre een acupunctuur behandeling in uw specifieke polis wordt vergoed. [Chia Acupunctuur is lid van Zhong]

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op via onderstaand nummer:

Tel: 0299-705523 / 06 833 600 71